Minicamping 't Hofje - Een oase aan rust met bos en veluwemeer in de buurt

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.232.160 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Hp lustig Hp lustig uit Castricum schreef op 24 juli 2023 om 15:37
Wij hebben 9 dagen hier gestaan heel goed en schoon sanitair,beheerder aardige mensen,leuke fiets routes,en naast Harderwijk een aanrader wij komen zeker een keer terug.
Gerrit Gerrit uit Bathmen schreef op 6 juni 2023 om 19:53
gezellige nette camping met schoon, en warm sanitairgebouw unieke locatie voor mooie fietsroutes vriendelijke eigenaren.
Fred & Marieke Fred & Marieke uit Badhoevedorp schreef op 7 mei 2023 om 17:05
Heerlijke rustige minicamping. Mooie plekken met heel fraai uitzicht. Ezeltjes, koeien en landerijen. Heerlijk turen voor je camper. De omgeving om te fietsen is prachtig. Harderwijk is vlakbij op de fiets. Kortom ons zien ze daar binnenkort weer. Dank voor deze mooie plek.
strubbe luc wouters linda strubbe luc wouters linda uit westmalle schreef op 4 juli 2022 om 19:25
prachtige locatie, gezellig terrein met langs een kant ezeltjes en geitjes , langs de andere kant schapen en koeien gewoon natuur, maar ook niet ver van de mooie stad harderwijk, het veluwemeer en volop mooie bossen om te wandelen en te fietsen. En niet te vergieten de vriendelijkheid van de campinguitbaters .
ilonca en joop ilonca en joop uit haarlem schreef op 17 maart 2021 om 23:55
zijn in 2020 4 weken op de camping geweest. Een heerlijke tijd gehad. En een paar keer de hulp van Berend gehad. We komen dit jaar een heel seizoen. We kijken er naar uit.
Elise en Hans Elise en Hans schreef op 19 juli 2019 om 21:27
Gastvrij en gemoedelijke ontvangst, gezellige knusse camping. Mooi schoon toilet en douche gebouw. Mooi vertrekpunt voor veel fiets plezier in de omgeving, een aanrader.
Alex Walter Alex Walter uit Dinxperlo schreef op 23 april 2019 om 17:05
Een prima niet te groot boerencamping met vriendelijke eigenaren en schoon sanitair. We komen er zeker nog wel een keer terug. ?
Wim en Gerjo ; Jac en Paula Wim en Gerjo ; Jac en Paula uit Lemmer schreef op 10 juni 2018 om 18:30
We hebben een heerlijke tijd bij jullie gehad , een mooie camping Hele aardige camping houders , heel goed schoon toilet gebouw, heerlijke douch . Prachtige omgeving ,heerlijk gefietst .En Hardewijk was een feestje ? Echt tot ziens en nogmaals bedankt
Freek en Gerrie de Jong Freek en Gerrie de Jong uit Schoonrewoerd schreef op 25 juni 2017 om 15:32
Rond het Pinksterweekend hebben wij een week doorgebracht op camping ’t Hofje. Wat hebben wij genoten! Een prachtig nieuw toiletgebouw, wat keurig verzorgd wordt. Een mooie grasmat en een buitengewone Wifi verbinding. Het was prachtig weer en we hebben heel veel gefietst in en rond Harderwijk. Voor ons sprong er uit de Beekhuizerzandroute. (Op de camping te bekijken bij de informatie in het toiletgebouw). Wij bewaren goede herinneringen aan deze camping en zijn mooie omgeving. Bij gezondheid hopen wij er zeker nog eens terug te komen. Freek en Gerrie de Jong Schoonrewoerd.